Milí zákazníci, ve státní svátek 1.5.2024 (středa) máme zavřeno. V tento den je uzavřena prodejna, neodesíláme zboží, přepravní firmy nedoručují. V prodejně máme otevřeno do úterý 30.4. a poté opět od čtvrtka 2.5., kdy vám rádi zboží vydáme nebo odešleme. Přivezte nám do Jinočan staré autobaterie, zaplatíme 16,50 Kč/ kg.

Věrnostní program

ZAREGISTRUJTE se, sbírejte body a získejte cenné a praktické dárky!

 

Od 1. 7. 2017 jsme spustili nový věrnostní program pro registrované zákazníky.

Jak to probíhá?

Nejprve se u nás v e-shopu zaregistrujte. Stačí kliknout na tlačítko vpravo nahoře viz obrázek.

Obr_registrace

Poté udělejte svou objednávku. 1 Kč = 1 bod (nezapočítávají se náklady na dopravu)
Při příštím nákupu se stačí přihlásit. Pokaždé, když u nás pod přihlášením uděláte objednávku, body se Vám sčítají. Aktuální hodnotu bodů Vám zašleme každé tři měsíce nebo na vyžádání.

Jaké výhody Vám registrace přinese?

  • Za nákupy sbíráte body a za ně dárky.
  • Při dalších objednávkách nemusíte znovu vyplňovat své údaje. Šetří Vám to čas.
  • Máte přehled o svých objednávkách.
  • Dostanete včas informace o akcích a novinkách.

Na jaké dárky se můžu těšit?

Můžete se těšit například na flash disk ve tvaru autobaterie, kvalitní víno z moravského vinařství, chladící tašku na piva, nářadí a jiné. Zde najdete kompletní katalog dárků včetně přehledu, za kolik bodů který dárek dostanete. Součástí jsou i detailnější informace k věrnostnímu programu..

Jak dárky obdržím?

Pravidelně Vám budeme zasílat Váš aktuální stav bodů. Pokud nasbíráte dostatek bodů na dárek, který se Vám líbí, při příští objednávce napíšete do poznámky, tento konkrétní dárek a že na něj chcete body vyčerpat a my Vám ho společně s objednávkou pošleme. Případně si můžete dárek vyzvednout osobně u nás na prodejně.