Milí zákazníci, ve státní svátek 8.5.2024 (středa) máme zavřeno. V tento den je uzavřena prodejna, neodesíláme zboží, přepravní firmy nedoručují. V prodejně máme otevřeno do úterý 7.5. a poté opět od čtvrtka 9.5., kdy vám rádi zboží vydáme nebo odešleme. Přivezte nám do Jinočan staré autobaterie, zaplatíme 16,50 Kč/ kg.

Kdo se zabydlel pod kapotou?

V ohrožení jsme všichni. My, co jsme odsouzeni parkovat venku neustále, ale i vy, kteří třeba jen auto v zimě necháte několik hodin stát na parkovišti. V chladném počasí si zvířátka rádi hledají teplé místečko a vyhřátý motor je pro ně velkým lákadlem.

V lepším případě objevíte menší škody třeba při doplňování ostřikovače nebo kontrole autobaterie, v horším se třeba ani nerozjedete...

IMG_20191120_153530

Kuna je sice roztomilé zvířátko, ale “pronajímat” jí své auto chce málokdo. Máme pro vás skvělou babskou osvědčenou radu. Není tedy úplně babská, ale od našeho zkušeného kolegy Jakuba, který se výborně orientuje nejen v autobateriích.

Stačí oblast krytu autobaterie a lehce i kabely pod kapotou postříkat kolínskou. Sice pár dní budete vonět, kam přijedete, ale garantuji vám, že celou sezónu budete mít pokoj a nebudete muset řešit, kdo vám pod kapotou bydlí.

Máte další tipy? Dejte nám vědět do komentářů nebo na Instagramu a pomozte i dalším lidem.

Nezapomeňte se o svou autobaterii starat a dobíjejte ji každou sezónu. Třeba u nás oblíbenou nabíječkou BOSCH C3 6/12V 3,8A