Přivezte nám do Jinočan staré autobaterie, zaplatíme 15,50 Kč/ kg.

Hurá, jedeme na hory!

Zimní sezona je v plném proudu, na horách je plno sněhu, tak je nejvyšší čas vyrazit na zimní dovolenou. Pokud pojedete autem, je dobré se na zimní nástrahy na silnicích dobře připravit.

Určitě je dobré mít s sebou sněhové řetězy. Ovšem jejich nandavání může být pro řidiče noční můrou. Věděli jste, že existují tekuté řetězy, které stačí na pneumatiky jen nastříkat? Mohou se použít i jako prevence proti smyku a uklouznutí.

Pro bezpečnou jízdu je důležité mít z auta dobrý výhled. Zvenku ho zajistí ostřikovače. Nezapomeňte si proto vyměnit letní směs do ostřikovačů za zimní. U nás si můžete vybrat hned z několika druhů. Jistě se vám také hodí utěrka proti zamlžení oken, aby byl zajištěn dobrý výhled i zevnitř auta.

Na horách se mění počasí každou chvilku. Přijdete k autu a ono je celé zasypané a zamrzlé. V tom případě oceníte například škrabku na sklo s rukavicí. Ta kromě odstranění námrazy ze skla vašeho automobilu zajistí, že vaše ruka bude pěkně v teple. A na zamrzlý zámek použijte rozmrazovač, který navíc dobře poslouží i na rozmražení světlometů či skel.

Tak už jen přidat do dieselových motorů zimní aditivum na lepší startování a můžete vyrazit. :)