Milí zákazníci, ve státní svátek 8.5.2024 (středa) máme zavřeno. V tento den je uzavřena prodejna, neodesíláme zboží, přepravní firmy nedoručují. V prodejně máme otevřeno do úterý 7.5. a poté opět od čtvrtka 9.5., kdy vám rádi zboží vydáme nebo odešleme. Přivezte nám do Jinočan staré autobaterie, zaplatíme 16,50 Kč/ kg.

Baterie EXIDE

Exide Technologies

Představujeme vám novou značku autobaterií na našem e-shopu – značku EXIDE.

Jedná se o původně americkou značku. Exide je zároveň druhým největším výrobcem olověných akumulátorů na světě. Nabízí široký výběr autobaterií pro osobní a nákladní automobily. Exide je také značkou pro motobaterie a trakční baterie. Baterie Exide jsou spolehlivé a kvalitní.

Historie značky

Tato společnost byla založena před víc jak sto lety a u samého zrodu stál vynálezce T. A. Edison. Víceprezident společnosti Electric Storage Battery Company, z které se postupem času vyvinula dnešní Exide Technologies, pan Gibbs, o vytvoření spolehlivého mechanizmu pro skladování energie.

Celosvětová společnost pro výrobu baterií

V dnešní době má Exide Technologies 13 závodů, kde vyrábí startovací baterie po celém světě, z toho 7 jich je v Evropě a v dalších 89 zemích má své zastoupení.

Technologie

Exide inovační značkou, která jde vstříc budoucnosti. Ve svých produktech zhodnotil výsledky spolupráce s NASA. Dále připravuje zdroje energie pro vozidla budoucnosti.

Partneři

Exide je dodavatelem do prvovýroby například pro tyto značky aut: Peugeot, Citroën, Fiat, Renault, VW Group, Ford, Volvo, BMW, Chrysler a jiné.

Na našem e-shopu naleznete autobaterie Exide PREMIUM, Exide EXCELL, Exide EXPERT HVR a Exide PROFESSIONAL POWER