Přivezte nám do Jinočan staré autobaterie, zaplatíme 15,50 Kč/ kg.

Dálniční známka 2021

Online. Konečně?

Život je změna. Některé přijdou samy a na některé si musíme počkat. Po 25 letech každoročního lepení kuponu si od příštího roku budeme moct koupit elektronickou dálniční známku.

Návrh bez názvu - 2020-11-29T125859.302

Kdo ji musí mít?
Od nákupu dálniční známky pro rok 2021 budete ušetřeni, pokud se dokážete zařadit do vybrané skupiny majitelů aut:

  • průkaz ZTP a ZTP/P
  • auta provozovaná domovy pro osoby se zdravotním postižením
  • veteráni
  • elektromobily nebo plug-in hybridy
  • vodiíková auta

Pokud vaše registrační značka začíná písmeny EL, nemusíte dálniční známku pořizovat. Známku se slevou pořídíte, pokud máte auto na alternativní pohon, CNG nebo bio CNG.

Dálniční známka (2)
Za kolik?
Ceny zůstávají stejné jako pro rok 2020. Pro auta s hmotností do 3,5t platí zaplatíte i v novém roce za papírový kupon nebo elektronickou známku:
- roční 1500 Kč
- měsíční 440 Kč
- 10 denní 310 Kč

Platnost elektronické dálniční známky bude přesně rok od jejího zakoupení nebo od data, které jako začátek sami určíte. Navíc dostanete SMS zprávu oznamující její končící platnost.

Výhody (1)
Kde ji sehnat?
Kupon koupíte na místech, jako dosud. Na poštách a pumpách. Elektronickou na vybraných e-shopech nebo https://edalnice.cz. S nákupem můžete začít už. 1. prosince. 

Zdroj: edalnice

Ať vám to v novém roce jezdí. Nezapomeňte si nechat přeměřit autobaterii, abyste vždy dojeli tam, kam máte namířeno. Rádi vám nejen s měřením pomůžeme. Více najdete na našich stránkách https://www.autobaterie-jinocany.cz/testovani-autobaterii/.