Milí zákazníci, ve státní svátek 8.5.2024 (středa) máme zavřeno. V tento den je uzavřena prodejna, neodesíláme zboží, přepravní firmy nedoručují. V prodejně máme otevřeno do úterý 7.5. a poté opět od čtvrtka 9.5., kdy vám rádi zboží vydáme nebo odešleme. Přivezte nám do Jinočan staré autobaterie, zaplatíme 16,50 Kč/ kg.

Letní dovolená v zahraničí

Chystáte se na dovolenou autem do zahraničí?

Stále více Čechů dává přednost dovolené s vlastní dopravou. Má to své nesporné výhody. Můžete zastavit kdy a kde chcete a nejste závislí na domluvené dopravě. 

Dálniční známky (4)

Většina zemí nechala cenu známek na stejné úrovni jako vloni. Přibývá zemí, ve kterých si za dálnici pohodlně zaplatíte online. Do systému se stačí zaregistrovat pomocí SPZ.

Dálniční známky
 V Polsku, Skandinávii, Nizozemí a Belgii zaplatíte za vybrané tunely, mosty a dálniční úseky.
V Lucembursku a Německu můžete počítat s nehrazeným provozem.

Dálniční známky (5)

Jak je to s dálniční známkou?

Dálniční známky (1)

Dálniční známky (2)

Připomínáme, že v ČR si od začátku letošního roku poprvé kupujeme online dálniční známku, která platí (v případě ročního kuponu) rok od zakoupení.

K poplatku průjezdu po dálnici se přidává ještě nemalé číslo za pohonné hmoty.
Nejvyšší částku zaplatíte za litr nafty ve Švédsku, 42 Kč/l. Asi za 37 Kč/l natankujete v Belgii, Dánsku, Finsku, Nizozemí a v Itálii. Polská průměrná cena je 30 Kč/l.

Dálniční známky (6)

A které země autem nejraději navštěvujeme? Chorvatsko, za ním je v těsném závěsu Itálie a Slovenské hory. 

Ať už se vydáváte kamkoliv, nezpomínejte na svou opatrnost.
Aby vám bylo v autě ještě příjemněji a netrápil vás prach ve špatně dostupných místech při čištění, vyzkoušejte naši novinku: Štětec na čištění prachu https://www.autobaterie-jinocany.cz/ostatni/stetec-na-cisteni-prachu/

Dálniční známky (7)

Štastnou cestu!

Zdroj: Garáž, UAMK